fbpx
«Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

«Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

Το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 ξεκίνησε για τους φοιτητές μας και η Sanitas βρέθηκε δίπλα τους, για να τους στηρίξει στο νέο αυτό ξεκίνημα, μοιράζοντας το «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit.

Η Sanitas βάζει σε τάξη το φοιτητικό σπίτι

Με την ευκαιρία της επετείου των 50 χρόνων παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η SANITAS διεξήγαγε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου προωθητική ενέργεια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Η SANITAS, η ελληνική μάρκα που εδώ και μισό αιώνα μας συντροφεύει και φιλοξενείται σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, βρέθηκε στον χώρο του Πανεπιστημίου, μοιράζοντας ειδικά για την περίσταση SANITAS kits στους φοιτητές.

Οι Ελληνίδες μητέρες συνηθίζουν να φροντίζουν πολύ τα παιδιά τους, ιδιαίτερα όταν αυτά παίρνουν την απόφαση να ξεκινήσουν μια νέα ζωή… τη φοιτητική ζωή! Η αυτονόμηση, η φροντίδα του δικού τους, πλέον, σπιτιού, είναι μερικά μόνο από τα όσα θα κληθούν να αναλάβουν οι νέοι φοιτητές. Παρόλα αυτά, οι αγαπημένες μανούλες θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους και με τη βοήθεια της SANITAS, έχουν τη δυνατότητα να τους στέλνουν μαγειρευτό φαγητό και να φροντίζουν την καθαριότητα του σπιτιού τους.

sanitas dipla stous foitites - «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

Θέλοντας να συμβάλλει σημαντικά στο έργο τους, η SANITAS, γιορτάζοντας φέτος 50 χρόνια δραστηριότητας, δημιούργησε ένα «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit, το οποίο μοίρασε στους φοιτητές, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην καθημερινότητα τους, αντιμετωπίζοντας τις οικιακές υποχρεώσεις τους και βάζοντας τους… σε τάξη, βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν ένα πιο καθαρό και τακτικό σπίτι, πάντα γεμάτο με μυρωδιές του λαχταριστού φαγητού της μαμάς!

sanitas kit Panepistimio Peiraia - «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

Τι περιείχε το «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

Το SANITAS kit περιείχε όλα τα απαραίτητα προϊόντα συσκευασίας τροφίμων & εργαλεία καθαρισμού SANITAS, καθώς και μία καρτ ποστάλ, την οποία οι φοιτητές μπορούν συμπληρώνοντας το όνομα της μητέρας τους, να το στείλουν κατευθείαν στην πόρτα της!

Η ενέργεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και προσέλκυσε πολλούς φοιτητές και περαστικούς, μοιράζοντας εκτός από δώρα πολλά χαμόγελα και δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να φωτογραφηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό που είχε στηθεί για την περίσταση.

sanitas sanitas gia foitites - «Δώσ’ το στη μαμά σου» SANITAS kit

50 χρόνια τώρα η SANITAS προστατεύει ότι αγαπάμε… για αυτούς που αγαπάμε!
Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα SANITAS και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας στο facebook/sanitas.greece

Η SANITAS

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto: «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Author

Πτυχιούχος Ψυχολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κειμενογράφος στο ηλεκτρονικό περιοδικό MAKE LiFE και το Ινστιτούτο Καταναλωτών. Σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αγαπημένη Φράση: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

3 comments

  • Πραγματικά αυτά τα προιόντα δεν λείπουν από την κουζίνα μας! Πολύ ωραία εκδήλωση για τους φοιτητές!

    Reply
  • Δεν λείπει από την κουζίνα μου όλη ή σειρά από την sanitas,ε είναι τοσο απαραίτητα όλα της τα προϊόντα…Ή εκδηλωση και τα δώρα,σιγουρα θα ευχαρίστησαν τους φοιτητές…την καλημέρα μου!

    Reply

Συμμετοχή στη συζήτηση