Πώς θα φτιάξουμε χάρτινα λουλούδια

Πώς θα φτιάξουμε χάρτινα λουλούδια

Ο Μάρτης μπορεί να ανήκει στους ανοιξιάτικους μήνες, ωστόσο οι ασταθείς ακόμη καιρικές συνθήκες δεν μας αφήνουν να νιώσουμε την αλλαγή της εποχής. Εμείς φέρνουμε την εποχή της ανθοφορίας ένα βήμα πιο κοντά φτιάχνοντας ένα μπουκέτο από χάρτινα λουλούδια.

Με τα χάρτινα λουλούδια μπορούμε να διακοσμήσουμε μια ευχετήρια κάρτα. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε ένα οικονομικό και πιο δημιουργικό αμπαλάζ δώρου ή να διακοσμήσουμε το μπουφέ του παιδικού πάρτυ. Μπορούμε ακόμη να φτιάξουμε ολόκληρο μαγιάτικο στεφάνι με αυτά ή μια γιρλάντα για να δώσουμε ανοιξιάτικο αέρα στο παιδικό δωμάτιο.

Φτιάξτε τα κι εσείς! Είναι μια εύκολη κατασκευή και τις οδηγίες θα τις βρείτε στο blog της Ζήνας efzin-creations. Ευχαριστώ πολύ Ζήνα για την φιλοξενία! Πάμε λοιπόν μια βόλτα να δούμε τις λεπτομέρειες. Πώς θα φτιάξουμε χάρτινα λουλούδια – DIY Gorgeous Paper Flowers.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

8 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση