Πασχαλινή κάρτα αυγουλάκι με πατρόν για εκτύπωση

Πασχαλινή κάρτα αυγουλάκι με πατρόν για εκτύπωση

Ελάτε να φτιάξουμε πασχαλινές κάρτες σε σχήμα αυγού μαζί με τα παιδιά. Τι πιο ιδανικό για εκείνα τα απογεύματα της Μ. Εβδομάδας που θα θέλουμε να τα κρατήσουμε απασχολημένα με κάτι. Κι αυτό το κάτι δεν θέλουμε να είναι ούτε περίπλοκο ούτε περίτεχνο. Θα χρειαστούμε μόνο φαντασία, λίγα υλικά που έχουμε στο σπίτι και το πατρόν αυγουλάκι.

⇒Για να κατεβάσετε το πατρόν αυγουλάκι, πατήστε ΛΗΨΗ ΠΑΤΡΟΝ, αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το PDF αρχείο και κατόπιν εκτυπώστε.

ΛΗΨΗ ΠΑΤΡΟΝ

Πασχαλινό Αυγό Πατρόν για Εκτύπωση

Υλικά για τις πασχαλινές κάρτες

Για αυτές τις πασχαλινές κάρτες θα χρειαστούμε τα εξής απλά υλικά:

  • Κάνσον φύλλα χρωματιστά και εμπριμέ
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Ματάκια χειροτεχνίας

Πασχαλινές κάρτες κατασκευή

Οι πασχαλινές κάρτες γίνονται πολύ εύκολα. Περνάμε το πατρόν πάνω σε πολύχρωμα φύλλα κάνσον και κόβουμε. Για να περάσω το πατρόν στην πρώτη καρτούλα, χρησιμοποίησα ένα καρμπόν. Επόμενο βήμα η διακόσμησή τους κι εκεί είναι η όλη χαρά και διασκέδαση. Οι δικές μας καρτούλες πήραν μορφή κι έγιναν καλοντυμένα λαγουδάκια ή κοτοπουλάκια.

Υλικά για τις DIY πασχαλινές κάρτες αυγουλάκι

Μπορούμε όμως να τις κάνουμε και πιο αφηρημένες. Απλώνουμε μπροστά στα παιδιά διακοσμητικά υλικά, π.χ. κουμπιά, αυτοκόλλητα, πούλιες, χρυσόσκονες, κορδέλες και τα αφήνουμε να παίξουν, φτιάχνοντας τις καρτούλες τους όπως θέλουν εκείνα. Φροντίστε να έχετε πολλά και διάφορα υλικά μπροστά τους, για να μην χορταίνει το μάτι!

Πασχαλινή κάρτα αυγουλάκι με πατρόν για εκτύπωση

Την καλύτερη από τις καρτούλες που θα φτιάξει το κάθε παιδί την προσθέτουμε μέσα στο πασχαλινό καλάθι του νονού ή της νονάς!

Διαβάστε επίσης: Κοτοπουλάκι κατασκευή για ένα δημιουργικό απόγευμα το Πάσχα

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

Συμμετοχή στη συζήτηση