fbpx
4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Φτάνουν τα παιδιά σε μια ηλικία που είτε έχουν βαρεθεί τους παιδότοπους, είτε νιώθουν πια μεγάλα για τέτοιους χώρους διασκέδασης. Οπότε εσείς ψάχνετε κάτι διαφορετικό, κάτι εναλλακτικό για τη διοργάνωση των γενεθλίων τους. Τέσσερις ιδέες σας έχω συγκεντρώσει εδώ για ένα σούπερ παιδικό πάρτυ στη Θεσσαλονίκη.

1. Up Move and Play Area

Διοργανώστε ένα ξεχωριστό αθλητικό πάρτι για το παιδί σας και τους φίλους του σε αυτόν τον ξεχωριστό πολυχώρο. Το πάρτυ περιλαμβάνει τρεις ώρες άθλησης, στοχευμένου και διαδραστικού παιχνιδιού, αναρριχητικών δεξιοτήτων και δημιουργικής εκτόνωσης. Σκυταλοδρομίες, στίβος μάχης, αθλοπαιδιές και αναρρίχηση είναι μερικά από όσα θα απολαύσουν τα παιδιά με την καθοδήγηση έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής. Εδώ η γυμναστική γίνεται διασκέδαση.

Up Move and Play Area: Γεωργίου Γεννηματά 55 Καλαμαριά

Up Move and Play Area - 4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

2. Adventure Paintball

Ένα πάρτυ paintball είναι πρωτότυπο και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά, κορίτσια και αγόρια. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μπορούν πλέον να συμμετάσχουν ακόμη και παιδιά ηλικίας από 8 ετών. Το ραντεβού για ένα παιδικό πάρτυ διαρκεί τρεις ώρες. Αρχικά τα παιδιά θα ενημερωθούν για τους κανόνες ασφαλείας και στη συνέχεια θα παίξουν έξι παιχνίδια μοιρασμένα στις τρεις πίστες. Κατόπιν θα κόψουν την τούρτα, θα φάνε και θα έχουν το υπόλοιπο της τρίτης ώρας ελεύθερο.

Adventure Paintball: 12ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, πλησίον Mediterranean Cosmos

Adventure Paintball - 4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

3. Anel Honey Park

Πρόκειται για το μοναδικό πάρκο στην Ελλάδα αφιερωμένο στη μέλισσα. Διοργανώνοντας το παιδικό πάρτυ σε έναν τέτοιο χώρο δίνετε την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία της μέλισσας και την σημαντικότητα της μελισσοκομίας. Οι καλεσμένοι σας εδώ θα θαυμάσουν ένα υπαίθριο μουσείο της φύσης και θα παρακολουθήσουν από ειδικές κυψέλες παρατήρησης, σε απόσταση αναπνοής, τις μέλισσες να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες. Εκτός από τις μέλισσες θα δουν επίσης άλογα, πρόβατα, κότες και γαϊδουράκια.

Anel Honey Park: 17ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανίων, Ν. Ρύσιο

Anel Honey Park - 4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

4. Great Escape Rooms

Μια αξέχαστη εμπειρία θα ζήσουν οι μικροί σας καλεσμένοι στο Great Escape Rooms. Τα παιδιά μπαίνουν στα θεματικά δωμάτια και μέσω της διαδικασίας επίλυσης γρίφων προσπαθούν να δραπετεύσουν. Πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό, τις αισθήσεις τους και να βρουν στοιχεία στον προκαθορισμένο χρόνο, με την προϋπόθεση ότι θα συνεργαστούν αρμονικά, σαν ομάδα. Αυτό σημαίνει άφθονο γέλιο, μυστήριο, δράση και διασκέδαση.

Great Escape Rooms Θεσσαλονίκη: Β. Ηρακλείου 22

Great Escape Rooms - 4 εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Εσείς πού κάνατε ή σκέφτεστε να κάνετε το πάρτυ του παιδιού σας; Έχετε κάποιον άλλο εναλλακτικό χώρο για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη να μας προτείνετε; 

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Πτυχιούχος Ψυχολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κειμενογράφος στο ηλεκτρονικό περιοδικό MAKE LiFE και το Ινστιτούτο Καταναλωτών. Σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αγαπημένη Φράση: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

Συμμετοχή στη συζήτηση