Εκτυπώσιμες ετικέτες για το τάπερ των παιδιών στο σχολείο

Εκτυπώσιμες ετικέτες για το τάπερ των παιδιών στο σχολείο

Θέλετε να δείξετε στα παιδιά σας ότι η σκέψη σας είναι μαζί τους, όταν εκείνα βρίσκονται στο σχολείο; Κρύψτε αυτές τις ετικέτες στο τάπερ των παιδιών ή το τσαντάκι τους και κάντε τους την πιο όμορφη έκπληξη την ώρα που είναι να φάνε!

Το σετ περιλαμβάνει τρεις σελίδες και απευθύνεται σε παιδιά σχολικής ηλικίας που κάθονται στο ολοήμερο. Στις δύο πρώτες σελίδες έχω γράψει κάποια μηνύματα, που πιστεύω ότι εκφράζουν όλες τις μανούλες. Στην τρίτη, την οποία έχω αφήσει κενή, μπορείτε να γράψετε ένα δικό σας μήνυμα, πιο προσωποποιημένο. Εσείς ξέρετε. Αλλά και για τα παιδιά που δεν μένουν ολοήμερο, οι ετικέτες μπορούν γενικά να μπουν μέσα στο σακουλάκι με το κολατσιό τους.

⇒Για να κατεβάσετε τις Εκτυπώσιμες Ετικέτες για το Σχολείο, πατήστε ΛΗΨΗ, αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το PDF αρχείο και κατόπιν εκτυπώστε.

ΛΗΨΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ

Ετικέτες έκπληξη για το τάπερ των παιδιών στο σχολείο

Φανταστείτε τώρα την έκπληξη και τη χαρά του παιδιού μόλις ανοίξει το τάπερ για να βγάλει το κολατσιό του!

Καλή μας αρχή λοιπόν στη νέα σχολική χρονιά.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το αρχείο και τελικό προϊόν διατίθεται δωρεάν και είναι μόνο για προσωπική χρήση από τους αναγνώστες μας κι όχι για μεταπώληση ή κέρδος οποιουδήποτε είδους

Διαβάστε επίσης: Κολατσιό στο σχολείο. 15 πρακτικές και λαχταριστές ιδέες & Ρούχα για το σχολείο. 9 συμβουλές και 1 λίστα για να οργανωθούμε

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

2 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση