Γενική καθαριότητα στο σπίτι για την Άνοιξη. Εκτυπώσιμη λίστα

Γενική καθαριότητα στο σπίτι για την Άνοιξη. Εκτυπώσιμη λίστα

Όλοι θέλουμε να υποδεχτούμε το Πάσχα και την Άνοιξη με πεντακάθαρο σπίτι. Τώρα που βοηθάει ο καιρός είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσουμε τις δουλειές μας και να βάλουμε στο πρόγραμμα όλα τα “βαριά” που αναβάλλαμε. Ας διώξουμε τη μουντίλα του Χειμώνα, ας ομορφύνουμε τους χώρους μας. Έφτιαξα για το σκοπό αυτό μία λίστα με τις δουλειές που καλό θα ήταν να γίνουν στη γενική καθαριότητα. Αν δεν έχουμε χρόνο να τις προλάβουμε όλες, δεν αγχωνόμαστε. Τις κρατάμε στο νου και τις προγραμματίζουμε για αργότερα.

Για να κατεβάσετε τη λίστα πατήστε ΛΗΨΗ, αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας και κατόπιν εκτυπώστε.

ΛΗΨΗ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Λίστα Γενική Καθαριότητα για την Άνοιξη

 • Εξερευνήστε την κατηγορία Καθαριότητα για το πως θα κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού μας εύκολα και οικονομικά χρησιμοποιώντας κυρίως εναλλακτικά καθαριστικά.

Λίστα για την Ανοιξιάτικη Γενική Καθαριότητα του Σπιτιού

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

5 comments

 • Όχι ότι δεν το είχα καταλάβει, αλλά τώρα που είδα όλες τις δουλειές συγκεντρωμένες το σκέφτηκα και γελούσα. Κάνουμε τις δουλειές του σπιτιού με το ίδιο σκεπτικό!
  Η λίστα θα εκτυπωθεί και θα κολληθεί στο ψυγείο για αναφορά. Οργάνωση λοιπόν!

  Reply
 • Πριν λίγες μέρες εκτύπωση την λίστα σου με τις εβδομαδιαίες δουλειές του σπιτιού με την ελπίδα να μπω σε προγραμμα. Το αυχενικό μου δεν μου επέτρεψε να κάνω σωστά αυτά που έπρεπε. Καταλαβαίνεις πως αγχώθηκα λίγο με την νέα λίστα. Ωστόσο θα την εκτύπωση και θα αρχίσω να τσεκάρω! Έχω πολύ δουλειά γιατί πολλές από τις πιο πάνω αναρτήσεις μου ξέφυγαν!! Χαχα!
  Kathy

  Reply

Συμμετοχή στη συζήτηση