fbpx
Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος – 4 Συχνές Απορίες

Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος – 4 Συχνές Απορίες

Ξέρετε πόσο χρόνο της ζωής μας περνάμε πάνω στο κρεβάτι, άρα και στο στρώμα; Περίπου το ένα τρίτο! Το στρώμα του κρεβατιού απορροφά βρωμιά, σκόνη, υπολείμματα του σώματός μας και εκεί κρύβονται σίγουρα ακάρεα σε μεγάλους αριθμούς. Το στρώμα είναι δύσκολο να πλυθεί και να καθαριστεί όσο εύκολα καθαρίζουμε τα ρούχα μας. Και φυσικά το να αλλάζουμε τακτικά τα σεντόνια δεν αρκεί για να παραμείνει καθαρό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Γνωρίζατε ότι σε 2 ετών στρώμα, υπάρχουν και ζουν πάνω από 10 εκατομμύρια ακάρεα! 1500 ακάρεα μπορούν να χωρέσουν στην άκρη ενός σπίρτου!

Είχαμε παλαιότερα δείξει tips για την συντήρηση ή την απομάκρυνση λεκέδων από τα στρώματα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ: Μήπως ήρθε η ώρα να καθαρίσω το στρώμα του κρεβατιού; Η χρήση ηλεκτρικής σκούπας σε συνδυασμό με τον ήλιο μπορούν να διακόψουν προσωρινά την ανάπτυξη των αλλεργιογόνων στο στρώμα.

Καθώς όμως τα στρώματα χρησιμοποιούνται 8 ώρες την ημέρα για το 1/3 της ζωής μας, σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε απορρύπανση, δηλαδή βιολογικό καθαρισμό. Μόνο έτσι θα φύγουν όλα τα μικροβιακά φορτία από τα στρώματα και θα έχουμε την αποτελεσματική λύση που θέλουμε.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων δεν είναι πολυτέλεια. Είναι εξαιρετικά μεγάλο όφελος για εμάς και την οικογένειά μας. Είναι σημαντικό να κοιμάται το παιδί κι εμείς σε καθαρό περιβάλλον!

 

Τι μας εξασφαλίζει;

  • Απομακρύνονται τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη, τα ακάρεα, οι τρίχες των κατοικίδιων
  • Απομακρύνονται δύσκολοι λεκέδες όπως κηλίδες ούρων, μούχλα, αίμα, κιτρινίλες
  • Το στρώμα απορρυπαίνεται σε βάθος με βιοδιασπώμενα, οικολογικά καθαριστικά
  • Εξασφαλίζεται η καλύτερη υγιεινή του χώρου μας
  • Προλαμβάνονται ασθένειες όπως αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα, έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα

akarea strwma krevatiou katharismos - Βιολογικός Καθαρισμός Στρώματος - 4 Συχνές Απορίες

Πόσο θα μου κοστίσει;

Σας παραθέτουμε ενδεικτικές τιμές για τον βιολογικό καθαρισμό στρώματος από την Bio Clean Hellas, η οποία με έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή καθώς και στους νομούς Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς και Ημαθίας. Σύμφωνα με αυτές τις τιμές, ο Στεγνός Καθαρισμός ενός μονού στρώματος ξεκινάει στα €15,00 (προ ΦΠΑ) ενώ ο Υγρός Καθαρισμός €40,00 (προ ΦΠΑ) στον οποίο περιλαμβάνεται δωρεάν και ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός.

Στεγνός ή Υγρός Καθαρισμός;

Ο Στεγνός Καθαρισμός είναι αρκετός ώστε να πάρουμε από το στρώμα όλο το μικροβιακό φορτίο όπως ακάρεα, μικρόβια, μύκητες και να εξασφαλίσουμε ένα σωστό επίπεδο υγιεινής στο στρώμα. Άν όμως το στρώμα εκτός των υπολοίπων έχει και λεκέδες όπως ούρα, νεροκηλίδες, αίμα, στοματικά υγρά, μούχλα κ.α. αυτά για να απομακρυνθούν απαιτείται Υγρός Καθαρισμός, η εφαρμογή του οποίου γίνεται με την λιγότερη υγρασία λόγω των εξειδικευμένων μηχανημάτων και των πιστοποιημένων οικολογικών καθαριστικών.

Πόσο Συχνά το Χρειάζομαι;

Για να χαίρεστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια, επιλέξτε τουλάχιστον μία με δυο φορές το χρόνο έναν βιολογικό καθαρισμό. Το κόστος είναι σχετικά χαμηλό και μπορεί εύκολα να ενταχθεί στον ετήσιο προϋπολογισμό μας.

Που Μπορώ να Μάθω Περισσότερα;

Αν συνεχίζετε και έχετε απορίες ή αν απλώς θέλετε να ενημερωθείτε για περισσότερα, η Bio Clean Hellas αποτελεί “αυθεντία” στον χώρο της 35 χρόνια τώρα και μπορείτε αν μη τι άλλο απλώς να επικοινωνήσετε μαζί τους, τηλεφωνικώς στο 2313079904 ή γραπτώς στην ιστοσελίδα τους.

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Πτυχιούχος Ψυχολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κειμενογράφος στο ηλεκτρονικό περιοδικό MAKE LiFE και το Ινστιτούτο Καταναλωτών. Σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αγαπημένη Φράση: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

Συμμετοχή στη συζήτηση