fbpx
Amamelis. Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για όλη την οικογένεια

Amamelis. Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για όλη την οικογένεια

Μια ξεχωριστή πρόταση προϊόντων ομορφιάς και θεραπείας, προϊόντων που στηρίζονται στη δύναμη της φύσης, έχουμε για σας από την Amamelis.

Το ξεκίνημα της Amamelis ήταν αυθόρμητο και απρόσμενο, πριν από 5 χρόνια, όταν δύο φίλες και μητέρες άρχισαν μια συνεργασία. Το πάθος της μιας με τη φύση & τα αιθέρια έλαια και η γνώση της αγοράς της άλλης ήρθαν και έδεσαν & δημιουργήθηκε η Amamelis. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα διατίθενται τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο. Τα τελευταία 2 χρόνια η Amamelis ήρθε στα χέρια της Κικής Καλούδη.

Με την Κική συνομιλήσαμε και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της από τον κόσμο των αιθέριων ελαίων:

Τι προϊόντα θα βρούμε στο Amamelis eshop

Στο eshop μπορεί να βρει κανείς 100% καθαρά αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια και προϊόντα για περιποίηση επιδερμίδας, μαλλιών, αλλά και ‘θεραπευτικά’ όπως π.χ. για την κυτταρίτιδα, για το στρες, τον πονοκέφαλο. Με γνώμονα την φιλοσοφία για επιστροφή & εμπιστοσύνη στη φύση, όλα τα προϊόντα είναι μείγματα φυσικών υλικών και σε καμία περίπτωση δεν περιέχουν χημικά ή συντηρητικά.

face oil serum - Amamelis. Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για όλη την οικογένεια

Προτείνουμε, το αγαπημένο πολλών πελατών, το Face Oil Serum με Άγριο Τριαντάφυλλο. Εάν θα ήθελες να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις αιθέρια ή και φυτικά έλαια φτιάχνοντας το δικό σου μείγμα, θα σου προτείναμε να κατεβάσεις ένα δωρεάν eBook με απλές & χρήσιμες συνταγές. Συμπλήρωσε το όνομα και το email σου εδώ.

amamelis newsletter - Amamelis. Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για όλη την οικογένεια

Τα αιθέρια έλαια στην καθημερινότητά μας

Τα αιθέρια έλαια παράγονται κυρίως με την απόσταξη των αρωματικών φυτών και είναι ιδιαίτερα συμπυκνωμένες ουσίες. Δεν περιέχουν λιπαρά οξέα όπως τα φυτικά λάδια και είναι πτητικά δηλαδή εξατμίζονται.

Η χρήση των αιθέριων ελαίων είναι απλή και εύκολη. Οι 2 βασικοί τρόποι που μπορούμε καθημερινά να χρησιμοποιούμε είναι η διάχυση στον αέρα και η εφαρμογή στο δέρμα. Για να έχουμε διάχυση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν αρωματικό λύχνο (καυστήρα) ή μπορούμε να προσθέσουμε σε ζεστό νερό σταγόνες από ένα αιθέριο και να εισπνεύσουμε τον ατμό.

Essential Oils By Amamelis - Amamelis. Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας για όλη την οικογένεια

Στο δέρμα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, τοπικά, ή στο πρόσωπο μας για περιποίηση και θεραπεία, καθώς και στα μαλλιά (και στο τριχωτό της κεφαλής). Το μασάζ με την κατάλληλη επιλογή αιθέριων ελαίων μπορεί να καταπραΰνει την ένταση, να ηρεμήσει κουρασμένους μυς, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την αϋπνία και να μας χαρίσει ένα μοναδικό αίσθημα ευεξίας. Πριν εφαρμόσουμε αιθέρια έλαια στο δέρμα μας τα διαλύουμε σε φυτικό λάδι (λάδι βάσης) π.χ. αμυγδαλέλαιο. Οι χρήσεις είναι πολλές και ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα αιθέρια έλαια.

Φυτικά Έλαια – Έλαια Βάσης

Τα αιθέρια έλαια βάσει της σύστασής τους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όπως είπαμε, αυτούσια στο δέρμα. Γι αυτό πρέπει να γίνεται αραίωση με κάποιο έλαιο βάσης. Στο eshop Amamelis θα βρούμε τα κατάλληλα φυτικά λάδια, για να δημιουργήσουμε τα δικά μας μοναδικά σπιτικά καλλυντικά. Η γκάμα προϊόντων είναι μεγάλη. Στο eshop θα βρούμε επίσης συμβουλές χρήσης του κάθε λαδιού καθώς και προσεγμένες συνταγές. Φυσικά δεν λείπουν και τα έτοιμα μείγματα περιποίησης ή θεραπείας.

Αρωματοθεραπεία εξειδικευμένη στις ανάγκες σου

Στην Amamelis αναλαμβάνουν ακόμη τη δημιουργία εξατομικευμένων μειγμάτων αρωματοθεραπείας, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Μέσα από συνεδρία και σε συνδυασμό με άλλες ολιστικές τεχνικές όπως το Theta Healing δημιουργούν το ή τα μείγματα και σας αποστέλλονται με Courier. Για ερωτήσεις σχετικά ή δήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να στείλετε email στην Κική Καλούδη στο [email protected]

Συνταγές και συμβουλές χρήσης για τα αιθέρια και φυτικά έλαια Amamelis μπορούμε να βρούμε επιπλέον στη σελίδα Amamelis στο Facebook και στο YouTube.

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Πτυχιούχος Ψυχολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κειμενογράφος στο ηλεκτρονικό περιοδικό MAKE LiFE και το Ινστιτούτο Καταναλωτών. Σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αγαπημένη Φράση: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

Συμμετοχή στη συζήτηση