Εκδήλωση SANITAS – 50 Χρόνια Παρουσίας στο Ελληνικό Νοικοκυριό

Εκδήλωση SANITAS – 50 Χρόνια Παρουσίας στο Ελληνικό Νοικοκυριό

Ευχαριστώ πολύ την SANITAS για την πρόσκληση στην εκδήλωση! Παρότι δεν μπόρεσα να παρευρεθώ, καθώς το event γινόταν στην Αθήνα, έχω να σας παρουσιάσω όλες τις λεπτομέρειες εκείνης της βραδιάς με το «cover story», όπως αυτό μου στάλθηκε από την υπεύθυνη επικοινωνίας της ελληνικής εταιρίας:

Μια μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια SANITAS

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event για τα 50 Χρόνια SANITAS, την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου, στο Kids Cooking Club στη Γλυφάδα. Η SANITAS, η ελληνική μάρκα που εδώ και μισό αιώνα μας συντροφεύει και φιλοξενείται σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με εκλεκτούς καλεσμένους. Το παρόν στην υπέροχη εκδήλωση έδωσαν δημοσιογράφοι και bloggers, συνεργάτες και εργαζόμενοι του Ομίλου Sarantis.

Εκδήλωση sanitas

Στη μεγάλη αυτή γιορτή, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκά εμπνευσμένα από τις 5 δεκαετίες που η SANITAS βρίσκεται δίπλα μας, τα οποία όπως και το μενού, είχε επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Κυριάκος Μελάς. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι απόλαυσαν εντυπωσιακά κοκτέιλς υπό τους ήχους της μουσικής που ανέλαβε ο D.J. Μιχάλης Καλφαγιάννης. Highlight της εκδήλωσης το βίντεο «αναμνήσεων» που προβλήθηκε και στο οποίο συμμετείχαν η Θέμις Καρδιόλακα με τη γιαγιά της όπως και οι Κωστής, Άρης και Δημήτρης Αλβανός.

event για τα 50 χρόνια sanitas

Όπως δήλωσε και η Δέσποινα Σαμουλαδά, Group Brand Manager Household Products Sarantis Group : «Έχει περάσει κιόλας μισός αιώνας από την πρώτη φορά που η SANITAS μπήκε στα ελληνικά νοικοκυριά σε μορφή αλουμινόχαρτου και καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά. Λίγα brands έχουν καταφέρει να έχουν μια τέτοια πορεία στον χρόνο. Μια πορεία ανοδική σε πωλήσεις και μερίδια, αλλά περισσότερο μια πορεία συνεχούς εμπιστοσύνης από τους Έλληνες καταναλωτές. Ταυτόχρονα, μέσα σ’ αυτό το δύσκολο, όπως όλοι γνωρίζουμε, οικονομικό περιβάλλον η SANITAS συνεχίζει με την ίδια συνέπεια και σεβασμό προς τον καταναλωτή να προσφέρει ποιοτικά και προσιτά σε τιμή προϊόντα για το ελληνικό σπίτι. Με την ίδια ακριβώς συνέπεια σκοπεύουμε να συνεχίσουμε».

Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα SANITAS και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας στο facebook/sanitas.greece

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

4 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση