Θα έχετε ρεβεγιόν στο σπίτι; Οργανωθείτε με τη λίστα μας

Θα έχετε ρεβεγιόν στο σπίτι; Οργανωθείτε με τη λίστα μας

Θα έχετε ρεβεγιόν στο σπίτι και αγχωθήκατε; Οργανωθείτε με την εκτυπώσιμη λίστα που έφτιαξα αποκλειστικά για σας. Έτσι θα σας άφηνα νομίζετε; Μια λίστα με όλα όσα πρέπει να γίνουν μέχρι να έρθει η ημέρα του ρεβεγιόν θα σας γλιτώσει από όλο το άγχος και τα διάφορα απρόοπτα. Δεν τα θέλουμε τα απρόοπτα….

Κατεβάστε, αποθηκεύστε κι εκτυπώστε τη λίστα εντελώς δωρεάν.

ΛΗΨΗ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Όπως βλέπετε σας έχω βάλει να ξεκινήσετε με κάποιες δουλειές ήδη μία εβδομάδα πριν το εορταστικό τραπέζι. Εμένα με βοηθάει πολύ αυτό, για να μην τρέχω την τελευταία στιγμή. Τρεις ημέρες πριν έβαλα τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και στο μανάβη, για να είναι τα τρόφιμα όσο γίνεται πιο φρέσκα. Δύο μέρες πριν το τραπέζι εγώ συνήθως κάνω την καθαριότητα του σπιτιού. Εσείς μπορείτε να το προγραμματίσετε διαφορετικά, αν σας βολεύει κάτι άλλο. Ενώ για τις επόμενες 2 ημέρες συνηθίζω να είμαι κλεισμένη στην κουζίνα μου για την προετοιμασία του μενού.

Λίστα Ρεβεγιόν Οργάνωση

Εσείς αλλάζετε το χρονοδιάγραμμα που σας έβαλα ή το συμπυκνώνετε ανάλογα με το δικό σας πρόγραμμα και ανάγκες. Απλά μην ξεχνάτε να βάζετε ένα τσεκ δίπλα από ό,τι φέρνετε εις πέρας.


Don't forget

Να θυμάστε ότι θα κερδίσετε τους καλεσμένους σας όχι μόνο με το γευστικό φαγητό αλλά και με τη συνολική παρουσία σας ως οικοδέσποινα. Γι’αυτό βρείτε τις ισορροπίες, ώστε να μην δείχνετε αγχωμένες και εξουθενωμένες. Ξεκουραστείτε καλά την προηγούμενη ημέρα και ζητήστε βοήθεια από όποιον μπορεί να σας την προσφέρει.

Εκτυπώσιμη Λίστα Ρεβεγιόν

Καλή επιτυχία στις ετοιμασίες σας!!!

Για την ημέρα μετά θα χρειαστεί να διαβάσετε αυτό: Αντιμέτωπες με το χάος μετά το ρεβεγιόν.

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

7 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση