Νέα ταινία με τα στρουμφάκια έρχεται 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Νέα ταινία με τα στρουμφάκια έρχεται 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Στις 30 Μαρτίου έρχεται η νέα ταινία με τα στρουμφάκια, Το Χαμένο Χωριό και σε 3D από τη Feelgood. Μετά από δύο ταινίες που αναμειγνύονταν τα κινούμενα σχέδια με αληθινούς χαρακτήρες, η Sony κινεί τα Στρουμφάκια προς μια εντελώς νέα κατεύθυνση, με μία πλήρως animated ταινία, διαφορετικό voice cast και φυσικά μια ολόφρεσκη ιστορία μυστηρίου. Εντελώς βασισμένη λοιπόν στο παλιό καλό παραδοσιακό καρτούν η νέα αυτή ταινία θα είναι διασκεδαστική και περιπετειώδης για μικρούς και μεγάλους.

στρουμφάκια ελληνικά

Λίγα λόγια για τα Στρουμφάκια 3, Το Χαμένο Χωριό

Τα μπλε λιλιπούτεια πλάσματα ξεκινούν ένα ταξίδι για την εύρεση του μεγαλύτερου μυστικού στην ιστορία των Στρουμφ: ενός χωριού που κατοικείται εντελώς από θηλυκά στρουμφάκια. Πιθανώς η Στρουμφίτα να μην είναι η μόνη κοπέλα στρουμφ τελικά…

στρουμφάκια νέα ταινία 2017

Πιο συγκεκριμένα: όλα ξεκινούν με έναν μυστηριώδη χάρτη. Ο χάρτης αυτός βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερους φίλους της, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε έναν συναρπαστικό αγώνα μέσα στο γεμάτο μαγικά πλάσματα Απαγορευμένο Δάσος. Σκοπός τους είναι να βρουν το μυστηριώδες χαμένο χωριό, πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κινδύνων, τα Στρουμφάκια βρίσκονται πολύ κοντά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Δείτε το επίσημο trailer στα ελληνικά

Έχετε στρουμφιστεί κάτι καλύτερο για τις 30 Μαρτίου;

Αν … «σου τη δίνει» να είσαι μέσα, κλείσε θέση για τη Νέα Ταινία με τα Στρουμφάκια.

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

1 comment

Συμμετοχή στη συζήτηση