Εκτυπώσιμη λίστα με τις δουλειές του σπιτιού

Εκτυπώσιμη λίστα με τις δουλειές του σπιτιού

Πολλές φορές χρειάζεσαι ένα πλάνο, ένα πρόγραμμα και μάλιστα κολλημένο στο ψυγείο για να πιέσεις λίγο τον εαυτό σου, να τον βάλεις σε μια ρέγουλα με την καθαριότητα του σπιτιού. Από την άλλη όταν βλέπεις ένα τσεκ δίπλα από τις δουλειές του νοικοκυριού που έχουν γίνει, παίρνεις πολύ καλή ανατροφοδότηση. Σκέφτεσαι από μέσα σου:

«Τα κατάφερα!!! Εγώ και Καθαριότητα σπιτιού: 1-0»

Η λίστα με τις δουλειές του σπιτιού από το MAKE LiFE

Κατεβάστε την εντελώς δωρεάν κι εκτυπώστε.

ΛΗΨΗ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Όπως βλέπετε οι δουλειές του σπιτιού έχουν χωριστεί σε 3 κατηγορίες: 1) όσες κάνουμε καθημερινά, 2) όσες βάζουμε σε εβδομαδιαίο προγραμματισμό και 3) όσες κάνουμε μία φορά το μήνα (εντάξει κάποιες από αυτές και το τρίμηνο, don’t worry). Φυσικά υπάρχουν κι εκείνες οι πιο βαριές δουλειές που γίνονται μία ή δύο φορές το χρόνο, αλλά αυτές θα τις βρείτε εδώ «Γενική καθαριότητα στο σπίτι για την Άνοιξη«.

λίστα-καθαριότητας-αλίστα-καθαριότητας-βΑν μια δουλειά δεν την προλάβετε τη μία μέρα μπορείτε να τη μεταθέσετε σε κάποια άλλη ημέρα ή και εβδομάδα. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Κράτησα το σαββατοκύριακό σας όσο γίνεται πιο ελεύθερο, για να το περάσετε με την οικογένεια. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μια εργαζόμενη μαμά εκ των πραγμάτων θα συμπυκνώσει τις δουλειές του σπιτιού μέσα στο σαββατοκύριακο.
λίστα-καθαριότητας-γ

Γενικά έχω καταλάβει ότι το πρόγραμμα καθαριότητας είναι μια προσωπική υπόθεση. Κάποιες νοικοκυρές προτιμούν να τα κάνουν όλα μαζεμένα, ενώ κάποιες τις βολεύει το μοίρασμα στη διάρκεια της εβδομάδας. Πιστεύω, όπως και να έχει, ότι αυτή η λίστα με όλες τις δουλειές συγκεντρωμένες θα σας βοηθήσει τουλάχιστον να ξέρετε τι πρέπει να γίνει, για να έχετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο σε καθημερινή βάση.

Και τώρα που τις ξαναβλέπω έτσι συγκεντρωμένες μου φαίνονται πολλές! Όλα αυτά τα κάνουμε εμείς;;


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις ενημερώσεις, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

18 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση