Γράμμα στον Άγιο Βασίλη για εκτύπωση και λίγη μαγεία

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη για εκτύπωση και λίγη μαγεία

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα γράψουμε το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Τα Χριστούγεννα θέλουν λίγη μαγεία παραπάνω για τα παιδιά, λίγη χρυσόσκονη. Έτσι δεν είναι; Και γιατί να μην τους την χαρίσουμε απλόχερα εμείς οι γονείς; Είναι η ευκαιρία μας! Εκτυπώσιμα γράμματα για αυτή την περίπτωση υπάρχουν πολλά στο διαδίκτυο αλλά μια που πήρα φόρα είπα να φτιάξω το δικό μας.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη για Εκτύπωση από το MAKE LiFE

Κατεβάστε το αρχείο PDF στον υπολογιστή σας κάνοντας κλικ πάνω στο ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ και κατόπιν εκτυπώστε. Έχετε τρεις επιλογές δώρου να γράψετε! ΧοΧοΧο!

ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ

Εκτυπώσιμο Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Όπως σας είπα εκτυπώσιμα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη κυκλοφορούν πολλά στο διαδίκτυο. Δείτε παρακάτω μερικά από όσα έφτιαξαν, τις προηγούμενες χρονιές, φίλες μου κι αγαπημένες μπλόγκερς. Διαλέξτε όποιο σας ταιριάζει!

Το εκτυπώσιμο γράμμα από το blog CraftWithMom

Το εκτυπώσιμο γράμμα από το blog HappyGirlyCrafty

Τα εκτυπώσιμα γράμματα από το blog Ανθομέλι

Καλές Γιορτές σας εύχομαι ολόψυχα!

Your Turn!

Αν έχετε να προσθέσετε κάτι ακόμη ή απλά να μοιραστείτε τη δική σας εμπειρία, αφήστε το προσωπικό σας σχόλιο!

Author

Οργάνωση Σπιτιού - Tips Εξοικονόμησης - DIY Κατασκευές κ.α. #smartliving #momblogger Πτυχιούχος Ψυχολογίας, σύζυγος και μαμά δύο κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη ♥ Αγαπημένο Quote: "Για τον κόσμο είσαι μία μαμά αλλά για την οικογένειά σου είσαι ο κόσμος όλος...".

14 comments

Συμμετοχή στη συζήτηση